Výcvikový víkend Zbraslav 3/2013, pozastavení :-)

18.03.2013 18:26

Tož opět jsme se zúčastnili výcvikového víkendu a oproti akci v lednu jsme tentokrát makali na 100%! Hlavně u poslušnosti využili možností cvičit ve skupinkách vč. všeho potřebného kolem, co u individuálek není možné.

U Kairy vidím stále posun, kdy poslušnost je čím dál víc suverénnější a u obran kolikrát i slzu musím zamáčknout :-)))), když porovnám její začátky a nynější projev :-) S ní je to běh na dlouhou trať, ale chuť a radost do práce jí nechybí, takže má cenu makat dál a já jí prostě věřím! :-)

Dagí též dělá pokroky, ale je to úplně jiná práce než s Kairou. Dag je pes s obrovským potenciálem, sebevědomím... Za rukáv a balónek by umřel :-))), takže u něj jde hlavně o to, ukočírovat jeho velký temperament a sílu.

Bentley už na vše dohlíží jen z pohledu rekreanta, kdy jeho hlavní disciplínou se stala stopařina, na kterou zatím ještě nejsou podmínky, takže aby chlapec nezakrněl, maká aspoň poslušnost v tréninkcích s čerňochy ;-)

Pochopitelně všichni tři jsou tuze inteligentní, milí a já jsem na ně mooooc pyšná, pač jsou prostě moji a mám je ráda! :-)

Na jednu stranu občas dost náročná práce, když ke každému psu je třeba jiný přístup. Na stranu druhou, ten široký záběr pracovat s různými povahami je zajímavý a baví :-)