Víkend v Podskalie + Spec. výstava SK 26. - 28.8.

03.08.2011 11:23

 

V pátek večer jsme se téměř všechna ,,Jéčka,, sjeli do rekreačního střediska v krásném Podskalie. Začali jsme jak jinak než večerně-nočním, pro některé až ranním, posezením s grilovačkou. V sobotu jsme vyrazili omrknout krásy okolí... A již tak děsně prima víkend jsme ,,dorazili,, :-)))) účastí na nedělní Speciální výstavě, kde: Bentlišta ve tř. pracovní získal V1, CAC, Vítěz Speciál. výstavy, čekatel šamp. IHF :-), potomci: Jonáš Adamův hrádek V1, CAJC, Nejlepší mladý pes :-) Justýnka Adamův hrádek V1, CAJC :-) a Bea s Jeníkem si vyběhala titul Nejlepší mladá vystavovatelka :-) Bea má můj velký obdiv jak tato 12-ti letá holčina zvládá téměř ročního hovíka... Smekám! :-)
Vůbec všichni potomci mi udělali velkou radost projevem povah a to nejen ti přihlášení v rámci výstavy, ale celkově chováním po celý víkend.

I Bentlišta se tentokrát snažil a na poli výstavním je to jeho největší úspěch! Je pravda, že venkovní podmínky byly pro nás ideální - nebylo horko a hlavně kruh byl veliký, prostorný... prostě takový, jaký velký a prostorný Bentlík potřebuje :-))) hlavně pro správnou mechaniku pohybu a kdo zná podrobnosti naší bonitace... O to víc těší posudek ... pevný hřbet, výborný postoj i posun obou párů končetin!..

Všichna ,,Jéčka,, se opět vzdala svých výher a tak přes 50kg Eukanuby putuje do útulku Kežmarok, zasažený povodněmi :-)
,,Jéčka,, jsem na Vás moc pyšná, ještě jednou díky za účast na srazu a všechny Vás žeruuu :-))) Brzy na viděnou!