... A opět Podskalie :-)

03.09.2012 18:18

Rok utekl jak voda a po loňské skvělém víkendovém pobytu v Podskalie bylo celkem jasné, že nebudeme a netřeba ,,sázet na jiného koně,,

a setkání BetyBentlísků (,,J,, vrh Adamův hrádek ) s majiteli uskutečníme opět zde a stejně tak pobyt zpestříme účastí na výstavě.

Nemohlo chybět grilování, popíjení, klábosení do ranních hodin, procházky tamní krásnou přírodou a letos i improvizace v podobě závodu ,,Slalom na chůdách,, :-))), vymyšlený chlapy ( resp. spíše velkými dětmi :-)))

Výstava probíhala pod oblačnou oblohou, což myslím většině chlupáčů vyhovovalo. Musím se pozastavit u velice vtipného nápadu pořadatelů, kdy poprvé byl výstavní kruh opravdu kruh, nikoliv čtverec :-)))))) Výborný nápad! :-D

Za náš team nejprve nastoupil již skoro výstavní ,,mazák,, :-D Johan/Hany a odnesl si z mezitřídy známku V1, CAC. Ve třídě otevřené naše řady hájili Jáchym/Buddy a Jonáš. Oba získlali známku velmi dobrý, ovšem Jonymu to stačilo i na pořadí a vyběhal si VD4. Následně nastoupil otec Bentley, který odcházel s oceněním V2, res. CAC.

Poslední nastoupila Jasmínka/Ejmy, pro kterou to byla první účast v ,,dospělácích,, a na třetí výstavě vůbec! Naprosto nás dostala svým projevem a zcela zaslouženě v konkurenci 9-ti fen získala V2, res. CAC :-)

Troufám si za celý ,,J team,, tvrdit, že sice velmi unaveni, ale děsně spokojeni, odjížděli jsme domů...